Борисов за ротацията: Нищо не е на всяка цена, но имам увереност, че ще се случи

0

Бойко Борисов даде брифинг в кулоарите на парламента. Той предупреди колегите си от ПП-ДБ да не си приписват това, което е свършил парламентът по темата за ядрените реактори и гориво, подкрепата за оръжие за Украйна, съдебната реформа и промените в Конституцията. 

Какво попречи на мнозинството по време на четворната коалиция ПП, ДБ, БСП, ИТН да сменях регулаторите, които бяха с изтекъл срок, попита лидерът на ГЕРБ. 

“Премиерът ми е писал да се видим. Ние сме във фантастични отношения със САЩ. Не случайно толкова големи компании идват тук. Няма нищо лошо да се ходи в Америка. Защо договорите не се подписват тука в Гранитна зала“, каза той.  „Рано им е да се мерят с мен. Няколко пъти съм бил в САЩ, церемонии, гърмежи. Кацах, виждах се и се връщах, за да не харчим държавни пари“, обясни още лидерът на ГЕРБ. 

Борисов добави, че в много министерства не се работи. „Такъв пример е Министерство на земеделието. Цяла Европа е пламнала, нали виждате какво се случва, защото тука не се говори и не се вземат мерки“, запита той.

„Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е на всяка цена. Имам увереност, че ротацията ще се случи. Всеки ден чувам нови и нови претенции. Затова връщам темата за регулаторите – защо не бяха сменени досега“, запита още той. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук