Борисов към Лена и ПП-ДБ: Гърбът ми е голям и хлъзгав, който се катери, пада от него

0

Лидерът на ГЕРБ Бойко Бойко Борисов коментира в парламента сутрешното интервю на Лена Бориславова (ПП) по bTV. В него тя обяви за грешка „сглобката“ с ГЕРБ поради зависимостта им от ДПС и обяви, че бъдеща работа е възможно само Бойко Борисов е готов да изпълнява заложените в програмата реформи с ясен срок.

„Не знам като какво длъжностно лице се изказва г-жа Бориславова. (…) Когато някой си прави предизборна кампания на моя гръб, да знае, че той е много голям и много хлъзгав. Много хора се покатериха на него и паднаха!“, заяви Борисов. 

По думите му освен провалите, които ПП-ДБ трябва да споменават в предизборната си кампания, те имат да изброяват добри неща, в които неизменно са участвали ГЕРБ и ДПС.

“С уважение се отнасям към казаното от госпожата, но само преди малко ГЕРБ гласува против това от комисията за предполагаемата корупция в митниците да отиде в прокуратурата“, каза Борисов. 

Той коментира вчерашното гласуване на оставката на председателя на Народното събрание, като каза, че този акт е унищожил всички възможности за разговори.

“По време на преговорите Росен Желязков беше универсалната фигура, която се приемаше от всички. Какво постигнаха – смениха Росен с Росица. Е, ако с това си заслужаваше да се смразим още повече – окей. Вчера те посяха такъв вятър, че той няма да ги отмине. Абсолютно всичко е загубено.“ 

Борисов каза още, че ПП-ДБ лъжат и вчера са се координирали с „Възраждане“. Той повтори думите си от вчера и каза, че ще има „още пет служебни правителства да се изредят“. 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук