Борисов отговори на Петков: Пречим на рушветите на ПП

0

Не знам дали Найо Тицин ги съветва, но всеки ден разбирам, че трябва да мълчим, че трябва да оставим Денков и Габриел да направят оценка на министрите. А всъщност те всеки ден са в студиата. Виждам в изказванията им откровени неистини“, скочи Борисов. 

По думите му опитват да се ребрандират като някакви антикорупционери. „Най-малко им отива такъв образ на фона на скандалите през последните месеци. В спортното министерство са десетки хиляди левове рушвети. В електронното министерство стотици милиони. Денков казва, че му стесняваме възможностите. Когато те питат за Северна Македония и ти се объркаш като пиле в кълчища и външния министър трябва да ти оправя нещата“, каза той. 

„През тези две години милиарди отидоха за Путин през „Лукойл“. През последните две години няма едно нещо построено. Литнахте по студиата да обяснявате колко сте готини. Не може да боядисате това, което сме построили“, продължи с атаките Борисов, говорейки на пиара на ПП Найо Тицин. 

„Как се опитвате да си припишете скрининга. А ние говорихме с Киро, че ще го направим. Обаче той пред партньорите говори, че само те го предлагат“, продължи лидерът на ГЕРБ да говори на пиара на „Промяната“. 

И се възмути, че всичко, което си говорят, после го чува по студиата. 

„На Найо му казвам това, което сме се договорили. Той ще им го предаде. Говорим се през Найо. Ние си говорим публично, няма манастири, лобита, хотели. През последните месеци толкова скандали се разразиха, г-жа Арнаудова забрани на всички от ГЕРБ да се явяват по медиите. 15 дни мълчахме“, припомни Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук