Борисов от Магерово: Чудят се защо сме първи, защото можем да покажем какво сме направили

0

Победителят на предсрочните парламентарни избори Бойко Борисов се включи изненадващо на живо във Фейсбука си. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в село Магерово в Родопите.

„Гледайте каква красова! Ей това са Родопите!“, възхити се той.

Там десетки жители са се събрали, за да му се оплачат, че пътят им не е направен.

Борисов изрази съжаление, че страната ни няма национална стратегия за инфраструктурните проекти, а жителите заявиха, че ще разчитат на него да им довърши пътя.

Пътят до джамията ще го направим, ние правим църкви, манастири, джамии, защото който е вярващ, е добър гражданин, каза Борисов.

„Чудят се защо сме първи, защото можем да излезем и да покажем зад нас какво сме направили. А те си говорят само едно и също“, подчерта Борисов.

Чудят се защо сме първи на изборите, те казват моделът „Борисов“ било да хвърля пари от багажника на джипката – ето- тук сме ги хвърлили, тук живеят само мюсюлмани, те ни обичат повече от другите, продължи той.


Заедно с лидера на ГЕРБ е и бившият регионален министър Николай Нанков.

Един от присъсващите се обърна с думите, че той не е политик, а държавник, а Борисов заяви: „Сега, като те чуе Корнелия, ще тупне. А и някои бойци на светлината…“

В края на обиколката му в околностите на Магерово  кметове, общински съветници от областта поискаха среща насаме с него. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук