Борисов: Убеден съм, че правителство няма да има

0

ГЕРБ категорично победи и сме длъжни да предложим правителство, времето е за държавници, заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. На въпрос за разцеплението в ДПС, Борисов отговори, че “листопадите в другите партии не но касаят, надявам се да има държавници, а не лидери на партии, които се спасяват на гърба на държавата”. ГЕРБ си държи на думата и няма да подкрепи втори или трети мандат. Борисов призова да не се тласка държавата към нови и нови избори.

“Руската газ си тече и няма никаква диверсификация. На 1 януари трябваше да започне да работи терминала за втечнен газ в Александруполис, към днешна дата той не работи, наводниха му умишлено тръбите или от некадърност, за да тече изцяло руска газ. България губи стотици хиляди на ден. Единственото печелившо нещо е “Балкански поток”, възмути се Борисов.

Аз съм убеден, че правителство няма да има, ще изтърпим обидите и всичко ще се изговори, но сме длъжни заради нашите избиратели да го направим, сподели Борисов прогнозата си дали ще бъде прието правителство на малцинството на ГЕРБ-СДС.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук