Българка стана най-красивата баба в Европа

0

Българката Сияна Йорданова стана най-красивата баба на Стария континент. Новата Мис Баба Европа е от Варна и е на 52 години. Тя има две деца и една внучка.

Завършила е специалност „Национална и корпоративна сигурност“, но работи в сферата на строителството и недвижимите имоти, предаде NOVA.

През последните години се занимава със създаване на картини и скулптури. Участва активно в много благотворителни организации, а основната ѝ мисия е равен достъп до висше образование на деца с увреждания и в неравностойно положение.

Преди няколко дни българката печели конкурса в Будапеща сред ожесточена конкуренция от цяла Европа. „Аз до последно не вярвах, че ще получа каквото и да е отличие, тъй като все пак идвам от една малка България и нямах никаква поддръжка”, споделя Сияна.

Победителката разказва, че в този конкурс далеч не е определяща само визията. „Имаше конференция, в която презентирахме себе си, своята родина и своята дейност. Това беше половината от оценката”, обяснява тя.

„Бях оценена заради своята дейност, както и заради начина, по който говорех за моята родина. Моята малка, но красива България“, казва още Сияна Йорданова.
Тя има две деца и внучка, най-изненадан от победата обаче е бил нейният син. „Децата ми ме подкрепят“, посочи още Мис Баба Европа.

Тя вече гледа и към световната корона в Атланта: „Там ще представлявам Европа, както и моята малка България. В един конкурс, който е под мотото „Красотата, която вдъхновява“. Конкурс за жени с кариера, които вдъхновяват и изглеждат прилично“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук