Георги Георгиев: В навечерието на изборите ще трябва да отричаме лъжи

0

Кандидатът на ГЕРБ за кмет ще бъде обявен през септември. Това заяви председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в предаването „Денят започва“ по БНТ.

„В навечерието на изборите много често ще трябва да отричаме лъжи. Ние сме политическата сила, която преобрази града и изгради 52 км метро. Няма как едни жълти павета и спекулациите с тях да изтрият всичко, на което хората се радват в кварталите“, коментира той спекулациите, че партията няма да издигне кандидат за кмет на столицата.

„Върви най-голямата програма за подмяна на тротоари в София. За да няма случаи като жълтите павета, приехме една наредба в коя зона в София какви настилки може да има. Изпълнява се в различните райони с различна скорост“, каза още Георгиев.

„Реденето на жълтите павета е работа на специалистите. Общината не е избрала някой квартален майстор, а голяма публична компания. Не им е платен нито един лев до момента, вече бяха глобени 100 хиляди лева. Помолил съм всеки ден на място да има човек от общината. Строителите носят отговорност“, увери председателят на СОС.

„За мен е странно една от най-големите строителни компании в България да не може да подреди 2000 кв.м. жълти павета“, коментира той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук