Георги Георгиев, ГЕРБ-СДС, с отчет за изпълнените обещания

0

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР София-град, Георги Георгиев, направи отчет във Фейсбук на изпълнените обещания:

✅ За обещанията и тяхното изпълнение – преди предизборните кампании.

🗣️ Голямата разлика между нас и опонентите ни е, че поемаме ангажименти не само преди избори. И че ги изпълняваме – некампанийно.

➡️ Преди една година след среща с граждани от Манастирски ливади – Запад поех един конкретен ангажимент – да осигурим финансиране за така необходимите асансьори за достъпна среда при обръщалото на трамвай 7. Необходимите средства от 600 000 лв бяха осигурени в бюджета през септември 2024 г с гласовете на ГЕРБ-СДС и преди това с изрично решение на общинския съвет от 25 май 2023 година конкретно за този проект.
Междувременно тогавашният кмет на район Витоша инж. Теодор Петков свърши всичко необходимо за изграждането на асансьорите – дълги и времеемки градоустройствени процедури, той проведе обществена поръчка и избра изпълнител, сключи договор и през есента започнахме строителството.

🗣️ След сигнали от граждани за забавянето на строителството направих проверка на място и разговарях с новия районен кмет. Той ме увери, че строителят ще бъде глобен за забавянето, както и че до края на юни обектът ще е напълно готов.
Така работим ние. Разликата е видима.

✅ Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер ✅2️⃣2️⃣ в бюлетината и ме подкрепете като водач на листата на 23 МИР в София с преференция номер 101.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук