Георги Георгиев: Терзиев да не се крие и да каже кой ще е отговорен за движението по „Патриарха“

0

Съдът се произнесе – „долу ръцете от „Патриарха“!, написа във Фейсбук зам.-председателят на Столичния общински съвет (СОС) и водач на листата на ГЕРБ-СДС за 23 МИР София Георги Георгиев.

Публикацията му във Фейсбук продължава така:


„Васил Терзиев да спре да се крие и да не се държи като „Ергенът“ на финала на шоуто снощи, а да излезе като мъж пред общинския съвет и да каже:
– Кой ще понесе отговорност за изхарчения незаконно над 1 млн. лв. за колчета, боя и знаци в района на НДК? Вчера съдът разпореди общината да спре незабавно промените в движението по „Патриарха“, защото са незаконни.
Ние твърдяхме същото още преди да се изхарчат парите на софиянци.

Незаконната маркировка и незаконните „златни” по цена черни колчета струват на софиянци колкото 20 нови детски площадки.

Вчера заедно с финалите на двата телевизионни реалити формата, приключи и фиаското на политическото реалити „Незаконната промяна на Промяната“ или „Как да съсипеш три булеварда за две седмици и за 1 млн. лв.?“.

В това шоу, с главен сценарист Васил Терзиев и прима балерина заместникът му по транспорта, живеят хиляди софиянци. Стотици от тях седмици наред протестираха, а управниците им отказваха да ги чуят.

Днес след решението на съда, настояваме Васил Терзиев да освободи незабавно зам.-кмета по транспорт. Същият, който довчера открито лъжеше, че проектът е съгласуван със СДВР. Групата на ГЕРБ-СДС в общинския съвет започна подписка за свикването на извънредно заседание, на което да бъде изслушан кметът на София и неговият заместник.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук