Делян Добрев: Това правителство е провал! Всички, без Габриел, са за смяна!

0

Това правителсто е провал, без външната политика, заяви депутатът от ГЕРБ – СДС Делян Добрев в ефира на Нова телевизия. Добрев, наричан от лидера на партията Бойко Борисов „вътрешната опозиция“, критикува остро правителството на акад. Николай Денков.

„Промяната“, след като си видяха резила, да ни подкрепят нас от ГЕРБ, за да оправим нещата, заяви депутатът от ГЕРБ – СДС.

Това правителство няма нито подкрепа в страната, нито в чужбина, каза още той, имайки предвид и проваленото посещение на премиера Денков в САЩ.

Шенген е бутафория, ние сме 3 % в Шенген и 97 % извън Шенген. С това правителството и еврозоната ще е само по въздух, няма да стане нито 25-та, нито 26-та година, продължи да громи кабинета Делян Добрев.

„Ако направим правителство само с ГЕРБ, аз ще гласувам „за“. С гласовете на „Промяната“, разбира се, ние как ги подкрепяхме“, е неговата формула за изпълнителната власт след сглобката.

„Трябва да се смени целият кабине, те всички се провалиха, никой не трябва да остане на поста си“, каза още той.

„850 милона останаха неусвоени от плана на миналата година. И сигурно ще връщаме пари, но тогава Асен (Василев) ще е на някой топъл остров“, добави депутатът от ГЕРБ – СДС.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук