Денков: Преговорният процес с Мария Габриел за ротацията върви нормално

0

Преговорният процес с Мария Габриел за ротацията върви нормално. Очакваме документа от страна на ГЕРБ и тогава ще  видим как ще оформим крайния документ. Така че процесът върви. Това коментира пред журналисти министър-председателят Николай Денков, който, заедно с вицепремиера Мария Габриел, участва в церемония по издигане на националното знаме пред паметника на Незнайния воин на днешния национален празник – 3 март.

Денков коментира наближаващата дата 6 март, след която се очаква ротацията с Мария Габриел. Миналата седмица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще представят на партньорите си от „Продължаваме промяната – Демократична България“ коалиционно споразумение до края на мандата. Николай Денков коментира днес, че хората искат малко да си отдъхнат от политическите разговори предвид празника. Честит празник на всички, елате във вторник и тогава ще обсъждаме всички тези въпроси, отговори премиерът на въпрос за исканото от ГЕРБ-СДС коалиционно споразумение. 

Днес не е ден за атаки, а ден за празнуване, отбеляза Денков и посочи, че на този ден трябва да се обединим и всички да празнуваме националния празник на България – 3 март.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук