Джевдет Чакъров: Колективните органи на ДПС ще вземат решение

0

Преди днешното заседание в пленарната зала отстраненият от ПГ на ДПС Рамадан Аталай коментира, че движението ще вземе втория мандат и ще предложи разговори с другите политически формации. По повод конфликта в партията той заяви:

„Всеки човек от лична гледна точка може да изрази мнение за позицията си, разбира се, но когато се съберат колективните органи и всеки вземе отношение във връзка с всичко дотук, което чухте и видяхте, смятам, че при едно гласуване и при едно решение, което ще вземе Централният съвет, тогава вече ако Централният съвет вземе решение, че Пеевски не е прав, той и да продължава да упорства, нещата ще бъдат решени“.

Рамадан Аталай/БГНЕС

Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров също изрази предположение, че предстои събиране на колективните органи и те ще решат съдбата на Делян Пеевски: 

„Предполагам и с участието на почетния ни председател, така че ще се вземат съответните решения. Преди малко казах, че хората се обаждат, споделяйки призива на почетния ни председател, както и колегите, които гласувахме по-различно, всички споделяме неговия призив, така че позицията е ясна“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук