Днес е вторият ден от официалното посещение на председателя на Народното събрание Росен Желязков в Албания

0
сн. БТА

Днес е вторият ден от официалното посещение на председателя на Народното събрание Росен Желязков в Албания. Визитата е по покана на председателя на албанския парламент Линдита Никола.

Председателят на Народното събрание ще се срещне днес с президента на Република Албания Байрам Бегай и председателя на парламента на страната Линдита Никола.

В сградата на албанския парламент в рамките на официалното посещение на председателя на Народното събрание днес ще бъде открита изложба „Дипломация и изкуство“.

Тази вечер ще бъде организиран прием на посолството на България в Тирана по случай 3 март, Националния празник на България.

Росен Желязков е придружен от делегация, в чийто състав има по един народен представител от всяка парламентарна група в 49-ото Народно събрание на Република България.

В делегацията са председателят на Групата за приятелство България–Албания и народен представител от „Възраждане“ Климент Шопов и членовете на групата Тома Биков (народен представител от парламентарната група на ГЕРБ-СДС) и Румен Гечев (народен представител от парламентарната група на „БСП за България“).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук