Кейт Мидълтън с първа публична поява след диагностицирането с рак

0

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, направи своята дългоочаквана първа публична изява за годината на традиционния военен парад Trooping the Colour по случай рождения ден на крал Чарлз Трети.

Принцесата, която в момента се лекува от рак, бе видяна да се усмихва и маха от балкона на Бъкингамския дворец в края на церемонията, изпълнена с помпозност и пищност. Кралят, който също се лекува от рак, този път се придвижи с карета, а не на кон. 

Принц Уилям, принцеса Ан и принц Едуард обаче спазиха традицията като яздиха коне във военна униформа. Хиляди почитатели на монархията чакаха под проливния дъжд едно от най-големите събития в кралския календар. Имаше възторжени възгласи от тълпата, когато за първи път зърнаха Кейт и Чарлз, отправяйки се от Бъкингамския дворец към парада на конната гвардия. Процесията с каретите беше посрещната от море от мобилни телефони на хора, които се опитваха да направят снимка на кралските особи през прозорците.

Церемонията отбелязва официалния рожден ден на монарха и се провежда повече от 260 години. Това беше първата публична поява на Кейт след Коледа. През март тя разкри, че е подложена на химиотерапия за рак.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук