Костадинов: Тагарев е агент, трябва да бъде съден за шпионаж

0

Министър Тагарев трябва да бъде обвиняем и съден за шпионаж в полза на чужда държава. Той е агент. Това каза в кулоарите на парламента председателят на ПГ на “Възраждане” Костадин Костадинов в отговор на въпрос дали министърът на отбраната Тодор Тагарев умишлено не е изпратил военната помощ от България за Украйна.

Това са просто некадърници, освен всичко друго. Тези хора повече нямат място в управлението на държавата. Тяхното място е единствено и само в затвора. Ние настояваме за оставката на цялото правителство, настояваме за съд за тези престъпници, настояваме за предсрочни избори. Това е най-доброто решение на политическата криза, в която ни вкараха, заяви Костадинов.

Попитан защо министър Тагарев е хвален от управляващото мнозинство за своя евроатлантизъм, а сега е хулен (по-рано днес  Бойко Борисов поиска министърът на отбраната да бъде сменен – б.ред.), председателят на ПГ на „Възраждане“ посочи: „Когато се скарат в някаква бандитска шайка, има ли значение каква точно е причината, мислите ли, че има повече бандит, по-малко бандит? За нас евроатлантиците са абсолютно еднакви“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук