Най-богатият мъж в Индия жени сина си: Частен концерт на Риана, Зукърбърг и Бил Гейтс сред гостите

0
сн. БТА

Петстотин ястия, повече от хиляда гости и многомилионен бюджет – така синът на най-богатия човек в Азия е отпразнувал предстоящата си сватба.

Иванка Тръмп и Джаред Кушнер

БТА

Тридневната екстравагантност на Анант Амбани и бъдещата му съпруга Радхика Мърчант събра рамо до рамо боливудски звезди, технологични милиардери, спортни суперзвезди и дори дъщерята на Доналд Тръмп, Иванка и нейното семейство.

Мукеш Амбани с Иванка Тръмп, Джаред Кушнер и тяхната дъщеря

БТА
Събитието завладя публиката в Индия и в чужбина, която се наслаждаваше на всеки детайл от партито в курорта на баща му Мукеш Амбани в град Джамнагар, Гуджарат.

Марк Зукърбърг с младоженците

БТА
Партито за предстоящата сватба е било толкова грандиозно, че местното летище получило временен статут на международно – летищните власти съобщиха, че близо 130 полета са пристигнали за събитието сред които създателите на „Майкрософт“ и Facebook Бил Гейтс и Марк Зукърбърг.

Бил Гейтс с младоженеца и богатия му баща

БТА
Гостите са имали избор от над 500 ястия, създадени от стотици готвачи от цял ​​свят. За събитието са наети и фризьори, гримьори и стилисти, които да помагат на гостите да се подготвят за провеждащите се тематични партита, които са били внимателно изложени в график от девет страници.

младоженците

БТА
Черешката на тортата е бил частният концерт на поп звездата Риана в Индия, за което според слуховете й е платено 7 милиона долара кеш.

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан

БТА
Сега всички погледи са насочени към сватбата на милиардерския наследник, която трябва да се проведе в Мумбай през юли. Нов хиндуистки храмов комплекс се изгражда специално за сватбата и по-късно ще бъде отворен за обществеността.

Анант Амбани

БТА

Анант Амбани е най-малкият син на най-богатия човек в Азия, Мукеш Амбани, чието състояние се оценява на 117 милиарда долара, според Forbes. 

28-годишният мъж работи като директор в енергиен бизнес, управляван от Reliance, индийския конгломерат, основан от неговия дядо.

Бил Гейтс и приятелката му Пола Хърд

БТА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук