Нанков: „Фактурите“ на Промяната започнаха да излизат – засега са 200 млн.лв. само присъдените лихви

0

„Фактурите“ на Промяната започнаха да излизат – засега са 200 млн. лв. само лихви за пътища.

Това написа във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Нанков.

Ето и пълния текст на публикацията му:

Над 200 милиона лева са само лихвите, които данъкоплатците ще трябва да платят заради политическите атаки срещу ГЕРБ. Забележете – само лихвите! И то само за дейностите по пътно поддържане.
Помните ли “великите разкрития”, на чиято вълна дойде Промяната?! То не бяха ремонти, “Хемус”… един заместник-финансов министър дори оглави борбата през разни комисии, чиято работа докара само съдебни дела и щети на бюджета. После стана министър и тихичко и гузно тръгна да признава, че ние сме били прави.
Преди три години никой не искаше да ни повярва като казвахме, че нищо незаконно не е вършено, че всичко е политическа пушилка и че накрая цената ще скочи до небесата и то без да е налична нужната инфраструктура.

Е, три години минаха, откакто ГЕРБ не управлява и “фактурите” на Промяната започнаха да излизат. Сега са за присъдени 200 милиона лева лихви, които от ден на ден растат, още над 250 милиона лева главници само по неразплатените дейности, коректно извършени от фирмите. По-нататък ще поговорим и за щетите заради неподдържаните пътища, и за “Хемус”, която вече щеше да е готова. Вероятно още много глупости ще чуем от опонентите си – кампания е. Но хората виждат, че само ГЕРБ гради и има капацитета да планира. На другите всичко им е “ала-бала”.
Гласувайте за ГЕРБ с номер 22! За стабилна България в сигурна Европа!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук