Николай Нанков към бившия министър Цеков: Не е добре по принцип да се лъже. Виолета Коритарова никога не е била кадър на ГЕРБ

0

След като Цеков я отстранява от кадастъра, тя заема ръководна позиция в просветното министерство в мандата на кабинета “Денков”

Николай Нанков, фейсбук

Николай Нанков

Не е добре по принцип да се лъже. Но да използваш лъжа за политическа манипулация, както прави бившият регионален министър Адрей Цеков по адрес на приемничката си на поста, не е и почтено. Лесно проверимо е, че служебният регионален министър Виолета Коритарова никога не е оглавявала кадастъра в Ловеч. Вероятно Цеков споменава града, защото аз съм народен представител от Ловешка област и се опитва да направи евтино внушение. Мога със сигурност да заявя, че тя никога не е била и кадър на ГЕРБ.

Да, аз съм я назначавал за шеф на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Но тя, като добър експерт, остана на поста и при служебните кабинети, и при кабинета “Петков”. Нещо повече – след като Цеков я отстранява от кадастъра, тя заема ръководна позиция в просветното министерство в мандата на кабинета “Денков”. Била е на ръководни позиции в администрацията и преди да оглави Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Така че Цеков да не търси под вола теле и да се радва, че в МРРБ е влязъл компетентен човек. И да насочи фиксациите другаде.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук