Пеевски: Денков ми прати смс в тоалетната да не го оставям сам с миньорите

0

Лидерът на ДПС Делян Пеевски заяви, че не може да повярва на думите на премиерът в оставка Денков за него, че е “най-голямото зло в държавата”. Пеевски го определи като най-слабия премиер в историята на държавата и разказа как по време на протестите на енергетиците и разговорите с тях, Пеевски е напуснал залата, за да отиде до тоалетната, а премиерът Денков изплашен му е изпратил смс да го моли да се върна и да го пита какво да прави.  СМС-ът гласи: “Има ли проблем, че излизаш?”. “Аз му държах ръката и ми помагах, оставам тези квалификации на безсилието, което се намира в момента”, допълни Пеевски. 

Той коментира още акцията в агенция “Митници”. Асен Василев управлява тази държавна агенция, той в назначил всички шефове и цялата отговорност за случващото се в митниците е на Асен Василев, подчерта Пеевски. 

Лидерът на ДПС сподели, че в ходил в централата на ГЕРБ, но е бил придружен от Христо Иванов или от Иво Прокопиев. С всички тези хора сме ходили заедно, дебело подчерта Пеевски и изрази недоумение как от днес той в зло за тях. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук