Пеевски за Живко Коцев: Планини от кеш, партия на пудела

0
сн. БТА

 Вие виждате кои са, от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) има много хора, за другите е рано да съдим, нека им дадем време да докажат. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ДПС Делян Пеевски след полагането на клетва на служебния Министерски съвет, назначен от президента Румен Радев.

Относно случващото се около директора на Агенция „Митници“ и главния секретар на МВР Живко Коцев, Пеевски коментира, че такова нещо никога не се е случвало в държавата. „Планини от кеш, партия на пудела“, това красиво същество носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимките кои са, посочи депутатът, относно разпространени снимки в социалните мрежи.

Да видяхте някой от ДПС, да видяхте някой от ГЕРБ, попита той и изтъкна, че „целият елит“ на ПП-ДБ е на тези снимки в „особени състояния с едни контрабандисти“.

Делян Пеевски каза още, че се надява прокуратурата и службите да не прикрият нещата за това и всичко да излезе наяве. По думите му българските граждани трябва да видят кой политически елит е откраднал парите им. Това са парите, които трябваше да са бюджета и да бъдат за българските граждани, видяхме къде са – по скъпи почивки в чужбина, по „планини от кеш“, коментира депутатът. Той добави, че това се е случило под ръководството на финансовия министър и МВР шеф – Рашков, на ПП-ДБ.

Попитан дали Калин Стоянов и Живко Коцев трябват да останат на постовете си, Пеевски призова да се видят разпространените снимки. Кой не трябва да бъде там, кой е на снимките, добави още той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук