Пеевски за Тагарев: Жалка гледка! Свърши една голяма нула

0

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски коментира актуалните политически теми у нас. Това той направи в кулоарите на Народното събрание (НС).

„Тагарев не може да изпрати едни БТР-и в Украйна. Работа, която с Борисов свършихме в един месец. Всичко беше готово, подписано, направено, парите бяха осигурени.

Жалка гледка – днес си обвинява зам.-министрите. Тагарев свърши една голяма нула. Малко по-мъжко да се държи – да каже, че той е виновен и е ходил само да се снима“, каза Пеевски.

Ние няма да участваме в това правителство. Отдавна сме казали„, продължи той.

„Трябва да сме честни към българските граждани. Да е ясно какво ще правят и да си го подпишат. Ясно е, че са в коалиция, да сложат на масата управленска програма, да кажат какво ще правят и да сложат подписите си“, призова съпредседателят на ДПС.

„Според мен когато има коалиция, трябва да се подпише коалиционно споразумение на пропорционалността на партията. Не може някой с много малко да иска всичко – особено тези неща в проценти бяха много грозни“, каза Пеевски.

„100% съм съгласен с Борисов. Има един лидер в тяхната коалиция и това е Кирил Петков„, завърши той на въпрос на Хроники.бг смята ли, че Кирил Петков е реалният премиер на държавата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук