Пеевски: Христо Иванов да си спомни как седеше в скута ми и пиеше мазно турско кафе

0
сн. Кадър

Олигархията иска да овладее държавата! Битката е за КОНПИ и прокуратурата, заяви в кулоарите на парламента лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми, докато приемем конституцията, каза още той.

„Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат проуратурата. Олигархията иска да завладее и КОНПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов, който седеше в скута ми и пиеше мазно турско кафе, докато се случи конституцията и направим промените в нея, които вече са факт – сега казва, че пак щял да извади темата ДПС. Коя бе, приятельо Христо?! Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските трябва да паднат“, бяха точните думи на Делян Пеевски.

„В залата се случи нещо нечувано – изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на „Уестинхаус“ за ядрена централа“, това заяви председател на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

По думите му е заради Свилен Спасов, агент на ДС, лично посочен от тях на това дружество.

„По другите теми обида не може да има, защото ние отказахме, лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи тук в моя кабинет“, допълни Пеевски.

„Делкането да бъде сигурен как ще се избере висшия прокурорски съвет, за да бъде избран Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за главен прокурор и за зам.-главен прокурор Сава Петров“, заяви Пеевски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук