Петков: Борисов има голям врат, на който г-н Пеевски е увиснал и го задушава

0
сн. БГНЕС

Това, което чух от г-н Борисов, е, че има голям гръб, който е хлъзгав. Освен голям гръб има и голям врат – за съжаление, г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Кирил Петков.

Относно предсрочното отстраняване на председателя на Народното събрание Росен Желязков Кирил Петков каза: „Аз наистина съжалявам, защото това е поредният случай. Сигурен съм, че Желязков не би нарушил Конституцията, ако имаше свободна воля. Г-н Пеевски му подвикваше от първия ред, а Борисов се съгласяваше и той нарушаваше правилата“.

Той заяви, че е абсолютно сигурен, че Мария Габриел не би сложила имена в проектокабинет, които не са съгласувани. „Да, но г-н Пеевски и г-н Борисов ѝ казаха да го направи“, допълни Петков.

По думите му случилото се вчера е ясно съобщение към свестните хора от ГЕРБ. „Ако искате ГЕРБ да има нормално управление и да бъде част от европейско такова, то вие трябва да се отървете от воденичния камък, който ви се е закачил на хлъзгавия врат на г-н Борисов, а това е г-н Пеевски“, категоричен бе съпредседателят на ПП–ДБ.

Според него това е начинът България да отиде напред.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук