Петков загатна кои министри ще си ходят

0
сн. БГНЕС

Не съм доволен от работата на министъра на електронното управление Александър Йоловски, парламентарната група на ПП-ДБ обаче ще изчака решението на Денков и Габриел.

Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков пред журналисти в парламента.

„Мисля, че ако бяха направени всички неща по начина, по който трябваше да бъдат направени, най-вероятно щяхме да имаме избори, в които и първи, и втори тур да бъдат с електронно гласуване. Най-вероятно нямаше да имаме 400 000 невалидни бюлетини“, заяви Петков.

Кирил Петков коментира и думите на президента Радев, който определи министрите в кабинета като пешки. По думите му няма никой, който да стои зад министрите.

Петков коментира и скандала около връщането на мигранти от Виена в София по силата на Дъблинското споразумение. Пред медиите той обясни, че са получили информация от Министерски съвет, че става дума за 18 души.

„Става дума за 20 човека от редовни полети. Това е регулярен полет. И това е цялата бройка. Някакви хора се опитват да направят фалшива новина. Как от 18 души правиш хиляди, питайте колегите от „Възраждане“, каза още Петков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук