Последен срок за регистрация в ЦИК на партии и листи за изборите 2 в 1

0
сн. БТА

Днес до 17 часа е крайният срок, в който партиите, коалициите и Инициативните комитети правят предложения до Централната избирателна комисия (ЦИК) за регистрация на кандидатски листи за изборите за Европейски парламент.

Днес е и последният срок, в който районните избирателни комисии ще регистрират кандидатските листи за изборите за Народно събрание.

Очаква се представители на ГЕРБ-София да регистрират листите на партията в трите избирателни района в столицата днес.

В 10 часа областният координатор на партията в София Даниела Райчева, бившият кмет и сега водач на листа Йорданка Фандъкова и други кандидати за народни представители ще регистрират

листата в 25-ти избирателен район „Красна поляна“.

В 12 часа Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 24-и район Рая Назарян и други кандидат-депутати ще се регистрират в район „Сердика“.

В 14 часа ще бъдат подадени документи за регистрация в район „Триадица“ – 23-ти район – от Райчева, водачът на листата Георги Валентинов Георгиев и други кандидати за народни представители.

Очаква се и представители на коалиция „Продължаваме промяната“-„Демократична България“ да регистрират листата си в ЦИК за избори за евродепутати.

От „ЛЕВИЦАТА!“ същоще регистрира в ЦИК листата си за евроизборите, водена от Валери Жаблянов.

И коалиция “Солидарна България” ще подаде документи за регистрация на листите си за участие на изборите за Европейски парламент, както и за парламентарните избори в София.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук