Радев връчи почетния знак на президента на Лили Иванова: Тя е единственият обединител на нацията

0

Държавният глава Румен Радев връчи почетния знак на президента на Лили Иванова.

Това се случи след взривяващия й концерт в Народния театър, в който публиката почти през цялото време беше на крака и танцуваше и пееше заедно неуморимата попприма.


„Зная, че досега не притежавахте само това отличие“, обърна се към поп примата президента Радев, връчвайки й почетния знак на държавния глава.

Той се обърна към премиера Главчев, към певците, артистите, десетките почитатели на Лили Иванова, които и тази вечер бяха част от нейното магическо присъствие на сцената.

„Уважаеми, г-н премиер, артисти, медии, всички ние сме фенове и почитатели на Лили Иванова, каза президентът и продължи:

Г-жо Иванова, връчвам Ви почетния знак на държавния глава като знак на вашата отдаденост към публиката. Само преди минути самите ние имахме щастието да се докоснем до Вашия талант.

Вие се превърнахме в един истински феномен, в символ на българския талант, сила и успех, символ на българския дух, неподвластен на времето!“.

Видимо развълнуван от въздействието на Лили Иванова върху публиката държавният глава подчерта:

„В това динамично време, в което живеем, имаме една личност, която безспорно обединява всички българи и това сте Вие!Доказвате, че няма граници за Вашия талант!

Вярвам, че ще продължите да изправяте на крака всички поколения българи. Желая Ви да бъдете все така отдадена на изкуството и да продължавате да се радвате на обичта на всички българи!“

„Уважаеми приятели и гости, искам да Ви благодаря за уважението и за вниманието, което получих от Вас и от всички българи! Трогната съм!“, каза от своя страна развълнувата Лили Иванова. И призна: „Както знаете, аз не мога да държа речи, аз мога само да пея“, което бе достатъчно да получи аплаузите на публиката.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук