Тръмп ще избира между 6 кандидатури за вицепрезидент

0
сн. БГНЕС

Доналд Тръмп намекна за някои от имената в краткия списък кандидатурите за вицепрезидентския пост, като губернаторът на Флорида Рон ДеСантис е сред по-изненадващите включвания.

Британският в. „Индипендънт“ пише, че Донлад Тръмп е получил списък с потенциални претенденти за вицепрезидентския пост. В него са популярни бивши кандидати за президент Вивек Рамасвами и Тим Скот, конгресменът от щата Флорида Байрън Доналдс, губернаторите на Южна Дакота Кристи Ноъм и на Флорида ДеСантис. Последният проведе доста катастрофална кампания за Белия дом, по време на която не успя да се свърже с избирателите и беше подиграван и осмиван от Тръмп, който го осмиваше като „Рон ДеСантимониус“.

Друга интригуващ кандидатура е на Тулси Габард, бивша представител на Хаваите, който беше кандидатка за президент на Демократическата партия преди четири години. Габард се присъедини към нападките на Тръмп срещу страните членки на НАТО, че не плащат вноски към Алианса, но в същото време очакват защита от САЩ.

„Честно казано, всички тези хора са добри“, каза Тръмп, изричайки имена, без специално да се спре на някого. „Всички те са добри, всички са надеждни. И винаги казвам, че имам нужда от хора със здрав разум, защото в тази страна се случват толкова много неща, които нямат смисъл“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук