Вижте гурме менюто, с което ще глезят звездите на партито за Оскарите 

0

Какво е празненство без вкусна храна и напитки? 

Е, церемонията по раздаването на Оскарите е най-големият празник в Холивуд, така че, разбира се, лакомствата и напитките ще бъдат на най-високо ниво.

Главният готвач Волфганг Пък също има повод за празнуване – тази година стават 30 години, откакто той се грижи за кетъринга на най-светското от светските събития. 

В продължение на три десетилетия Пък сервира вкусните си творения на Бала на гуверньорите или иначе казано партито след Оскарите.

Оскарите

Guliver/Getty Images

Общо 120 готвачи ще се грижат за изисканите небцета на гостите. Тази година те ще могат да опитат най-финия иберийски хамон, печено говеждо, риба и чипс, коктейлно руло от скариди с хайвер, хрупкав оризов бар и асортимент от пици, изпечени на дърва.

Оскарите

Guliver/Getty Images
И понеже много от звездите са веган, организаторите никак не са подценили и техните нужди – хрупкави сладки картофи, павирани с кимчи, карфиол Kung Pao в хлебчета бао, които са изпечени на кокосови въглища, моркови с едамаме и гъби, както и салата от фалафел от зелен нахут.

Гостите ще бъдат почерпени с класическа паеля с шафран, чоризо, пиле и миди.

Оскарите

Guliver/Getty Images

Оскарите

Guliver/Getty Images
Да поговорим и за десертите. Шефовете готвят разнообразие от сладкиши, включително еклери с тъмен шоколадсолен карамелен кремдомашно приготвени вафли, покрити с шоколад, пайове, шоколадови бисквити, малинови линцер бисквитки, бисквитки с лимон и покрити с черен шоколад сладки сандвичи с мента.

Оскарите

БТА
Специално за събитието са изработени шоколадови пури с димяща пепел. Кулинарната звезда на нощта обаче ще бъдат декорирани със златен прашец шоколадови статуетки „Оскар“, които са пълни със скоч ганаш, дулсе де лече и млечен шоколад.

Оскарите
Оскарите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук