Наоми Кембъл си хвана 37-годишен филмов продуцент от Саудитска Арабия

0
сн. Гетиимиджис

The Sun се позовава на свои източници, според които супермоделът Наоми Кембъл се е сближила интимно със саудитския филмов продуцент и мултимилионер Мохамед Ал Турки.

Двамата вече няколко пъти са били забелязвани заедно по време на светски събития, а последно са били видени на наградите БАФТА по-рано този месец: Според The Sun 53-годишният супермодел и 37-годишният филмов продуцент са позирали заедно пред фотографите, а след това са останали близо един до друг през цялата вечер.

Двамата се появиха за първи път заедно на събитие през 2021 г. и оттогава са излизали заедно многократно, включително на филмовия фестивал в Кан миналата година и на Седмиците на модата в Париж през 2022 и 2023 г., както и на няколко частни партита.

Както отбелязват запознати, напоследък двамата са се сближили, като между тях „явно прехвърча искра“. „Наоми е много избирателна по отношение на това с кого прекарва времето си и се е сближила с Мохамед. Те споделят любовта си към модата и изкуството и имат много общи приятели. Наоми беше с него в Дубай и изглежда по-щастлива от всякога“, споделя информатор на изданието.

Преди седмица медиите отново започнаха да обсъждат и личния живот на Наоми, която наскоро за трети път се появи в публичното пространство с диамантен пръстен на безименния си пръст.

През 1993 г. Наоми Кембъл беше сгодена за басиста на U2 Адам Клейтън, а след това за италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, с когото скъса през 2002 г. Имала е афери и с Робърт де Ниро, Джерард Бътлър, Терънс Хауърд, Майк Тайсън и руския милиардер Владислав Доронин. Наоми Кембъл пази личния си живот в тайна.

През 2021 г. Наоми Кембъл се сдоби с дъщеря: предполага се, че детето е износено от сурогатна майка, бащата е неизвестен. Миналото лято Наоми Кембъл стана майка за втори път: роди ѝ се син, който също е роден от сурогатна майка. За бащата на момчето не се знае нищо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук